Ledige stillinger

Ledige stillinger

VVS Montør

Hos Buur VVS og Kloak søger vi en erfaren og pligtopfyldende VVS-montør til vores team af dygtige medarbejdere. Kan du lide at mange jern i ilden, kan du lide at blive udfordret i hverdagen og er du en holdspiller? Så er du måske vores nye kollega.

Stilling:
VVS-montør – fuld tid

Arbejdsopgaver:
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at køre spjæld for private kunder samt service og vedligeholdelse for vores mange eksisterende kunder, som for eksempel boligforeninger og virksomheder.

Om dig:
Først og fremmest skal du være udlært med svendebrev. Derudover er det vigtigt at du er mødestabil og ansvarsbevidst. Det er også vigtigt at du er serviceminded, da vores kunder er vant til at blive mødt at en løsningsorienteret fagmand, der tager deres ønsker og behov seriøst, og altid går efter at yde den bedst mulige service. Vi arbejde med “frihed under ansvar”, så derfor er det også vigtigt at du kan arbejde og handle selvstændigt.

Kørekort er påkrævet.

Om Buur VVS og Kloak:
Vi er en virksomhed med fuld fart på. Vi har været i branchen i mere end 20 år og har en stor portfolio af eksisterende kunder, ligesom vi dagligt kører i hele Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland for vores private kunder. Vi tilbyder en god og solid arbejdsplads med dygtige og imødekommende medarbejdere, med mulighed for forskelligartede opgaver og en spændende hverdag.

Løn: Efter kvalifikationer
Pension: Ja
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Vi afholder løbende samtaler.

Lyder vi som et godt match for dig? Så kontakt Thomas Buur på telefon 40 54 85 81 eller e-mail buurvvs@yahoo.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.