Få et nyt badeværelse på Vesterbro, i Herlev, Søborg og resten af Storkøbenhavn

Buur VVS & Kloak har mere end 20 års erfaring i at gøre drømme til virkelighed

Vi er Autoriseret Gas-, Vand og Kloakmester

Vi er altid punktlige og  pligtopfyldende

Vi prioriterer god og personlig service

Drømmer du om et nyt badeværelse?  Vi gør drømme til virkelighed

Går du og overvejer et nyt badeværelse, eller trænger det nuværende til en kærlig hånd? - Hos Buur VVS & Kloak ApS er vi behjælpelige, hvad enten du behøver en mindre reparation, eller drømmer om et splinternyt badeværelse.

Vi har mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. 

Vores service omfatter bl.a.:

  • Nye gulvafløb
  • Indbygningsbatterier
  • Afløb og rør
  • Nye fliser

Udover ovenstående, udfører vi ligeledes totalentrepriser, dvs. vi sørger for at hele badeværelset står færdigt - her benytter vi os selvfølgelig af kompetente og professionelle samarbejdspartnere. Læs mere om dette nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af dit nuværende badeværelse, eller på et nyt, ved at udfylde kontaktformularen, eller ved at ringe på telefon 40 54 85 81

Vi varetager gerne totalentreprisen på dit badeværelse

Ønsker du nyt badeværelse, kan vi varetage totalentreprisen i samarbejde med kompetente murere, malere og elektrikere - så behøver du kun at være i dialog med ét firma, fra start til slut.

Ved totalløsninger, tager vi naturligvis ansvaret for, og garanterer, at øvrige håndværkere overholder aftalte tidsplaner og leveringstider. Det betyder, at din eneste kontaktperson bliver Buur VVS & Kloak ApS, hvilket sparer dig for meget tid og besvær. Læs mere om totalentrepriser her.

Badeværelser i høj kvalitet

Der er forskellige krav til f.eks. rør og afløb, når du ønsker nyt badeværelse. Dette kræver en Autoriseret VVS-installatør – vi sørger selvfølgelig for, at alle myndighedskrav er overholdt.

Vi er en række kompetente og veluddannede medarbejdere, der sikrer et resultat i høj kvalitet. Vi holder os altid opdaterede på markedets nyeste teknikker og materialer – og holder dig løbende orienteret om arbejdets fremgang. Vi er overbeviste om, at den gode dialog mellem os, er altafgørende for et resultat, der lever op til forventningerne.

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.