Om Buur VVS og Kloak ApS

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er Autoriseret Gas-, Vand og Kloakmester

Vi er altid punktlige og  pligtopfyldende

Vi prioriterer god og personlig service

Om os

Buur VVS og Kloak Aps er en fornuftig VVS- og kloakvirksomhed med flere års erfaring inden for VVS- og kloakfaget. Vi lægger stolthed i vores arbejde, og udfører altid vores opgaver til tiden.

Alle opgaver bliver altid gennemgået i detaljer, således at der ikke er nogle ubehagelige overraskelser for nogen af parterne. Vi har god erfaring inden for langt de fleste områder, og derudover har vi samarbejdspartnere, som har ekspertise på flere specielle områder.

Mere end 20 års erfaring

Vi er et solidt VVS- og kloakfirma med over 20 års erfaring i branchen. Vi servicerer hele storkøbenhavn og de omkringliggende områder. Virksomheden er ejet af Thomas Buur Jensen, og der er yderligere 3 ansatte i virksomheden.

Vores komepetencer spænder vidt

Vi udfører alle typer af VVS- og kloakarbejde, stort som småt. Vi har en bred ekspertise, og bistår altid med professionel rådgiving, gode råde og de bedste løsninger. Vi har fokus på mindre opgaver, såsom badeværelser, køkkener og tilbygninger, samt opgaver som blikarbejde, kloakker og højvandslukke. Endvidere, er vi ansvarlige for vedligeholdelse af en del større anlæg i bl.a. boligforeninger.

Få et uforpligtende tilbud på din Kloak- eller VVS-opgave

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.